Helgen som gått!

En av största om inte den största alpina tävlingen i Sverige, Ski Funtastic  gick av stapeln i helgen och så klart var Skidlärargymnasiet på plats.  Torsdagen var vi redan i Lindvallen och tvåorna fick hjälpa till att bygga upp målområdet, sätta banorna och allt annat man måste göra inför ett stort Event. Tvåorna gjorde ett väldigt bra jobb och Malungs slalomklubb var nöjda med deras insats. Helgen spenderades uppe i Sälen där de bodde, åt och jobbade hårt fram tills söndagen. Killarna fick hjälpa till som portvakter och tjejerna hjälpte till i mattältet.

IMG_1439 IMG_1442 IMG_1445IMG_1450 IMG_1452IMG_1444

 

Årskurs 3 hjälpte till i ” Alla På Snö ” tältet och genom detta avslutade denna säsong ett väldigt bra samarbete med svenska skidförbundet och vi ser fram emot nästa års 4 klassare i Malung-sälens kommun.

Tiden går alldeles för fort och vi är nu inne på den sista veckan av åkdagar för eleverna och efter påsk börjar fysträningen igen och de teoretiska delarna för skidlärarna ska avslutas. Men vi ska avsluta denna vintern säsong rejält och nu på skärtorsdagen anordnar ettorna ett stort Event, Chinese Easter Downhill. http://www.skidlarargymnasiet.se/?page_id=1971

Mvh / Mattias