All Posts By

Helene Aune

Sol, uppåk, nervöst och pirrigt.

Tisdagen bjöd på fantastiska förhållanden. Alla årskurser på plats!
image

image

image

image

En helt vanlig tisdagkväll

På tisdag kör vi igen!!!

Namnlöst

Sportlov

Torsdagen hade vi både lärarpraktikant och elevpraktikant med oss. Eftermiddagen blev "tjejhäng" . En bra dag och nu önskar vi alla ett bra lov och hälsar Österrikarna välkomna hem!

Torsdagen hade vi både lärarpraktikant och elevpraktikant med oss. Eftermiddagen blev ”tjejhäng” . En bra dag och nu önskar vi alla ett bra lov och hälsar Österrikarna välkomna hem!

Nu är det jul igen….

Snart är terminen slut och vi går mot jullov. Vi önskar alla ett riktigt bra lov med mycket skidåkning.
Vi ses 2016 igen!!!

image

Idre med HTS14

Vi vill tacka Idre Fjäll och framförallt Björn Nordahl och Fredrik Jelk för två bra dagar. Två dagars skidåkning med skidskolan, visning i Logikursen av Pernilla Wiberg Hotel. Vi har hunnit med Naturskunskap med projektet ”Tre Toppar ” En bra föreläsning av Sportchefen Fredrik Jelk i ämnet beteende. Matlagning har även stått på schemat, jag vill nog lova att alla var mätta och belåtna efter den middagen. Bra dagar och nu närmar sig tomten med stormsteg!!

IMG_1560

GYMNASIEMÄSSA

Välkommen att besöka Skidlärargymnasiet på Malung-Sälens Gymnasieskola. Torsdagen den 19 november klockan 18:00.

Skärmavbild 2015-11-05 kl. 11.23.45

Årskurs 3, återlämning av datorer

Hej

Nu är det dags för återtag av datorer för de elever som går ut i vår. Lin Education kommer hit den 9 juni mellan kl 09.00-12.00.
För de elever som vill köpa sin dator så kostar den 4.000:-. Detta pris har Lin fastställt och är utanför vårat påverkansområde.

Vi samlar in datorerna på vårt kontor där ni kan få tvättlappar och göra de ”snygga”.
Kom ihåg era kartonger som ni fick datorerna i skall vara med!!!
Senast kl 10.00 lämnar ni in på kontoret.
Tackar!!!

Skidäventyr

Ikväll hade våra ettor avslutning med 27 glada barn på Byråsen. Slalomklubben uppvaktade eleverna med choklad och alla barn passade på att kasta extra mycket snö på sina ledare. Alla barn fick diplom och avslutade med att åka bana där alla var vinnare!

href=”http://www.skidlarargymnasiet.se/wp-content/uploads/2015/02/image-e1424810450866.jpg”>image

Snö och is

En del är på snö och andra på is idag. Dagens ishjältar är HTS14 och delad skytteligasegrare, Nalu och Emil. Vi ses på Gymnasiemässan ikväll klockan 18.00.IMG_1021

HLR idag!!

IMG_2078

IMG_2079

IMG_2080

IMG_2081

IMG_2082

IMG_2083

 

HTS13 fick efter en en trög start utmärkelsen bästa klassen i Hjärt och Lungräddning. Viktiga kunskaper att ta med sig!!!! Tack Svein Aune vid Ambulansen för idag!